DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 10141

 

Тема дипломної роботи: Формування механізму забезпечення прибутковості підприємства

 

План дипломної:

 

Вступ 7
Розділ 1. Теоретико-методологічні засади формування механізму забезпечення прибутковості підприємства 10
1.1. Сутність прибутку та його види 10
1.2. Особливості формування механізму забезпечення прибутковості підприємства в ринкових умовах господарювання 14
1.3. Методика оцінки та аналізу прибутковості підприємства 18
1.4. Підходи до управління прибутком на підприємстві 26
Висновок до розділу 1 35
Розділ 2. Аналіз господарської діяльності ДП АТ "Київхліб" хлібокомбінат № 12 38
2.1. Історія створення та організаційна структура підприємства 38
2.2. Аналіз асортиментної структури підприємства 42
2.3. Аналіз техніко-економічних показників діяльності підприємства 46
2.4. Аналіз фінансового стану підприємства 49
2.5. Охорона праці підприємства 65
Висновок до розділу 2 69
Розділ 3. Аналіз механізму забезпечення прибутковості підприємства 72
3.1. Аналіз прибутковості підприємств галузі 72
3.2. Аналіз доходу та прибутку підприємства за 2004-2005 рр. 78
3.3. Аналіз ефективності використання ресурсів підприємства 85
3.4. Аналіз складових, які впливають на формування прибутку підприємства 91
Висновок до розділу 3 96
Розділ 4. Пропозиції щодо вдосконалення механізму забезпечення прибутковості ДП АТ "Київхліб" хлібокомбінат № 12 97
4.1. Розрахунок точки беззбитковості підприємства за окремими асортиментними групами 97
4.2. Напрямки підвищення прибутковості діяльності 99
4.3. Визначення резервів зростання прибутковості діяльності ДП АТ "Київхліб" хлібокомбінат № 12 104
4.4. Оцінка пропонованих заходів 107
Висновок до розділу 4 109
Висновки 111
Список використаних джерел 117
Додатки 127