DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 10532

 

Тема дипломної роботи: Формування інноваційної стратегії ресторану „Диканька” (ТОВ „Рейнбо плюс”)

 

План дипломної:

 

Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні основи управління стратегічним розвитком підприємства ресторанного господарства 6
1.1. Стратегічна діагностика ресторанного господарства в Україні 6
1.2. Дослідження ринку послуг ресторанів та факторів формування їх стратегії 13
1.3 Розробка інноваційних стратегій підприємств ресторанного господарства й оцінка їх ефективності 20
Розділ 2. Аналіз діяльності ресторану "Диканька" 33
2.1. Характеристика бізнес-середовища та господарського механізму ресторану 33
2.2. Дослідження процесів формування та реалізації стратегії діяльності ресторану у форматі інноваційних змін 42
2.3. Аналіз впливу факторів на інноваційну стратегію ресторану 54
Розділ 3. Напрями формування іноваційної стратегії ресторану 58
3.1. Шляхи впровадження продуктових інновацій в ресторанному бізнесі 58
3.2. Використання інноваційних методів управління рестораном на основі інформаційних технологій 79
3.3. Економічна ефективність запропонованих заходів 91
Висновки 93
Список використаних джерел 97