DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 12210

 

Тема дипломної роботи: Управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу

 

План дипломної:

 

Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні аспекти управління процесом розвитку персоналу в підприємствах готельно-ресторанного бізнесу 6
1.1. Кадрова політика та сутність стратегічного управління персоналом організації 6
1.2. Особливості та принципи планування персоналу в підприємствах готельного господарства 11
1.3. Методологічні аспекти процесу розвитку персоналу 24
Розділ 2. Аналіз існуючої моделі розвитку персоналу у ВАТ "Готель "Прем'єр Палас" 32
2.1. Оцінка ефективності управління процесом розвитку персоналу в ВАТ "Готель "Прем'єр Палас" 32
2.2. Кадрове планування та керування діловою кар'єрою працівників 38
2.3. Організація оплати праці і вирішення соціальних проблем працівників готелю 44
Розділ 3. Впровадження інноваційних пропозицій та розробка стратегії розвитку персоналу на підприємстві ВАТ "Готель "Прем'єр Палас" 52
3.1. Заходи щодо поліпшення управління процесом розвитку персоналу 52
3.2. Прогнозування та розрахунок потреби підприємства в персоналі 60
3.3. Обґрунтування програми заходів з розвитку та підвищення кваліфікації кадрів та визначення їх ефективності 64
Висновки та пропозиції 91
Список використаних джерел 94
Додатки 98