DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 12311

 

Тема дипломної роботи: Економічний механізм господарювання в ВАТ ГК "Братислава" м.Київ та шляхи його удосконалення

 

План дипломної:

 

Вступ 3
Розділ І. Зміст та особливості економічного механізму підприємства 5
1.1. Сутність та складові економічного механізму підприємства 5
1.2. Особливості економічного механізму господарювання підприємства готельного господарства 12
1.3. Визначення ефективності управління економічним механізмом підприємства готельного господарства 17
Розділ ІІ. Дослідження особливостей економічного механізму в ВАТ "Готельний комплекс "Братислава" 26
2.1. Характеристика економічного механізму готельного комплексу 26
2.2. Фінансово-економічний аналіз та особливості управління господарською діяльністю підприємства 35
2.3. Особливості матеріального стимулювання працівників 46
2.4. Аналіз цінової політики досліджуваного підприємства 60
2.5. Оцінка платоспроможності та фінансової стійкості підприємства 63
Розділ ІІІ. Пропозиції щодо підвищення ефективності управління економічним механізмом підприємства 74
3.1. Основні шляхи підвищення ефективності управління економічним механізмом 74
3.2. Економічне обґрунтування заходів щодо підвищення ефективності управління економічним механізмом 84
Висновки та пропозиції 95
Список використаних джерел 99
Додатки 103