DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 12358

 

Тема дипломної роботи: Організаційні заходи митного оформлення горіхів

 

План дипломної:

 

Вступ 3
РОЗДІЛ 1. ОРГАНІЗАЦІЙНО-МИТНІ ЗАХОДИ МИТНОГО ОФОРМЛЕННЯ ГОРІХІВ 5
1.1. Порядок митного оформлення горіхів 5
1.2. Класифікація горіхів за УКТ ЗЕД 13
1.3. Зовнішньоекономічний договір купівлі-продажу як гарантія постачання якісної продукції 19
1.4. Економічні аспекти, склад та структура товарообігу горіхів у внутрішній та зовнішній торгівлі 25
РОЗДІЛ 2. МАТЕРІАЛИ, МЕТОДИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ГОРІХІВ, ФІСТАШОК 33
2.1. Характеристика видів горіхів 33
2.2. Матеріали дослідження 37
2.3. Методи та організація дослідження 39
2.4. Методика визначення конкурентоспроможності горіхів 42
РОЗДІЛ 3. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ГОРІХІВ, ПРИ МИТНОМУ ОФОРМЛЕННІ 48
3.1. Аналіз показників якості горіхів, фісташок за нормативною та технічною документацією 48
3.2. Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників 53
3.3. Дослідження конкурентоспроможності 58
РОЗДІЛ 4. ВИДОВА ІДЕНТИФІКАЦІЯ ЇСТІВНИХ ПЛОДІВ ТА ГОРІХІВ ПРИ МИТНОМУ ОФОРМЛЕННІ 63
4.1. Ідентифікація виду горіхів та фісташок при митному оформленні 63
4.2. Аналіз порядку митного оформлення горіхів та фісташок в залежності від умов поставки за ВМД 67
4.3. Визначення коду їстівних плодів та горіхів за ВМД 71
4.4. Шляхи вдосконалення класифікації їстівних плодів та горіхів за УКТ ЗЕД 76
Висновки та пропозиції 87
Список використаної літератури 90
Додатки 94