DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 12521

 

Тема дипломної роботи: Дослідження внутрішнього середовища закладів ресторанного господарства

 

План дипломної:

ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1 ТЕОРІЯ ТА МЕТОДОЛОГІЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ВНУТРІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 7
1.1. Сутність та характерні ознаки внутрішнього середовища підприємства 7
1.2. Ідентифікація портфелю факторів внутрішнього середовища 18
1.3. Методологія та доцільність дослідження середовища діяльності підприємства 23
РОЗДІЛ 2 ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ СТРУКТУРНИХ ДЕТЕРМІНАНТ ВНУТРІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА НА ГОСПОДАРСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ РЕСТОРАНУ "ХАТА РИБАКА", м. КИЇВ 35
2.1. Аналіз основних показників господарської діяльності підприємства ресторанного господарства 35
2.2. Вплив зовнішніх факторів на організаційно-виробничу діяльність закладів ресторанного господарства 58
2.3. Дослідження впливу факторів внутрішнього середовища на господарську діяльність підприємства 72
РОЗДІЛ 3. ФОРМУВАННЯ МЕТОДИЧНИХ ЗАСАД ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ВНУТРІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА НА ФУНКЦІОНУВАННЯ РЕСТОРАНУ "ХАТА РИБАКА", м. КИЇВ 78
3.1. Розробка методично-інформаційного забезпечення дослідження стану внутрішнього середовища закладу ресторанного господарства в процесі стратегічного управління 78
3.2. Практичні аспекти використання та апробація моделі оцінки потенційних можливостей розвитку підприємства 86
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 110
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 116
ДОДАТКИ 120