DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 12528

 

Тема дипломної роботи: Аналіз ринку та митне оформлення маргаринової продукції

 

План дипломної:

ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. Аналіз нормативно-правової бази щодо ідентифікації та митного оформлення маргаринової продукції 5
1.1. Класифікація маргаринової продукції. 5
1.2. Теоретичні основи ідентифікації маргаринової продукції. 11
1.3. Законодавчо-нормативне регулювання ідентифікації маргаринової продукції та митного оформлення. 26
РОЗДІЛ 2. Аналіз ринку маргарину в Україні 43
2.1. Сучасний стан ринку маргаринової продукції та перспективи його розвитку 43
2.2. Динаміка експорту та імпорту маргаринової продукції. 47
РОЗДІЛ 3. Експертиза якості маргаринової продукції 50
3.1. Об'єкти та методи дослідження 50
3.2. Вибір критеріїв, показників та засобів дослідження (ідентифікації). 54
3.3. Аналіз результатів дослідження фізико-хімічних показників якості маргаринової продукції. 58
3.4. Оформлення висновку експерта. 65
РОЗДІЛ 4 Митне оформлення та вдосконалення класифікації за УКТ ЗЕД жирів рослинного походження. 73
4.1. Критерії класифікації жирів за УКТ ЗЕД 73
4.2. Ідентифікація жирів за УКТ ЗЕД та визначення
коду згідно ВМД. 75
4.3. Удосконалення класифікації рослинних жирів в УКТ ЗЕД. 82
4.4. Аналіз митного оформлення жирів рослинного походження. 86
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 96
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 99