DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 12553

 

Тема дипломної роботи: Облік витрат та аналіз собівартості продукції на підприємстві сфери послуг

 

План дипломної:

Вступ 3
Розділ 1. Витрат, їх природа, класифікація 6
1.1. Економічна сутність витрат та їх класифікація на підприємствах громадського харчування 6
1.2. Економічно-правовий аналіз та огляд нормативної бази і спеціальної літератури з обліку витрат та аналізу собівартості 12
Висновки до розділу 1 21
Розділ 2. Техніко-економічна характеристика та організація бухгалтерського обліку витрат у ТОВ "Компанія "МІЛ" 23
2.1. Організаційно-економічна характеристика ТОВ "Компанія "МІЛ" 23
2.2. Організація бухгалтерського обліку витрат у ТОВ "Компанія "МІЛ" 29
2.3. Синтетичний та аналітичний облік витрат підприємства 38
2.4. Відображення прямих витрат у звітності 45
2.5. Удосконалення облікового процесу витрат на підприємстві 54
2.6. Охорона праці 56
Висновки до розділу 2 59
Розділ 3. Аналіз собівартості продукції ТОВ "Компанія "МІЛ" 62
3.1. Система аналітичних показників економічного аналізу витрат 62
3.2. Аналіз витрат ТОВ "Компанія "МІЛ" 64
3.3. Аналіз собівартості продукції ТОВ "Компанія "МІЛ" 66
3.4. Вдосконалення управління витратами за допомогою маржинального аналізу 87
Висновки до розділу 3 92
Висновки 94
Список використаних джерел 98
Додатки 104