DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 13020

 

Тема дипломної роботи: Товарознавча характеристика взуття Еcco

 

План дипломної:

 

Вступ...... 3
Розділ І. Стан ринку світового і вітчизняного виробництва взуттєвих товарів 5
1.1. Виробництво взуттєвих товарів в Україні і за кордоном 5
1.2. Вплив технологічних факторів на формування споживчих властивостей взуття 10
1.3. Вимоги до споживчих властивостей чоловічого взуття 13
Розділ ІІ. Об'єкти та методи дослідження 21
2.1. Об'єкт дослідження 21
2.2. Методи дослідження 23
Розділ ІІІ. Споживча оцінка асортименту чоловічого взуття на матеріалах магазину "Інтертоп" 42
3.1. Аналіз структури асортименту чоловічого взуття в магазині "Інтертоп" 42
3.2. Виявлення споживчих переваг 51
3.3. Розробка пропозицій, що до асортименту чоловічого взуття 57
Розділ IV. Гарантія якості чоловічого взуття 65
4.1. Аналіз нормативної документації на взуттєві товари 65
4.2. Оцінка якості чоловічого взуття у магазині "Інтертоп" 73
4.3. Порівняльна характеристика взуття різних фірм якості постачальників 77
Розділ V. Організація реклами взуття іноземного виробництва 81
5.1. Сутність та завдання рекламної діяльності 81
5.2. Види та засоби реклами 85
5.3. Аналіз організації рекламної діяльності чоловічого взуття магазину "Інтертоп" 88
Висновки 93
Список використаних джерел 95
Додатки... 96