DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 13169

 

Тема дипломної роботи: Управління продовольчим та матеріально-технічним забезпеченням (на прикладі ресторану "Васильок")

 

План дипломної:

 

Вступ 3

Розділ 1. Науково-методичні підходи до управління продовольчим та матеріально-технічним забезпеченням підприємств ресторанного господарства 5
1.1. Поняття та особливості продовольчого та матеріально-технічного забезпечення підприємств ресторанного господарства 5
1.2. Планування продовольчого та матеріально-технічного забезпечення підприємств ресторанного господарства 8
1.3. Управління продовольчим та матеріально-технічним забезпеченням підприємств ресторанного господарства 15
1.4. Показники оцінки стану матеріально-технічної бази підприємств ресторанного господарства 20

Розділ 2. Аналіз продовольчого та матеріально-технічного забезпечення ресторану "Васильок" 22
2.1. Організаційно-правова характеристика ресторану "Васильок" 22
2.2. Аналіз забезпечення виробничого процесу продовольчою та матеріально-технічною базою підприємства 25
2.3. Аналіз управління складським та транспортним господарством ресторану "Васильок" 30
2.4. Аналіз економіко-фінансового стану 37
2.5. Визначення впливу макрофакторів на ефективність управління продовольчою та матеріально-технічною базою 53

Розділ 3. Розробка програми удосконалення управління продовольчим та матеріально-технічним забезпеченням ресторану "Васильок" 57

3.1. Удосконалення управління складським та транспортним господарством ресторану "Васильок" 57
3.2. Розробка ефективної програми удосконалення управління продовольчого та матеріально-технічного забезпечення ресторану "Васильок" 67
3.3. Визначення соціально-економічної ефективності впровадження програми удосконалення управління продовольчим та матеріально-технічним забезпеченням ресторану "Васильок" 73

Висновки та пропозиції 79

Список використаних джерел 83

Додатки 86