DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 13174

 

Тема дипломної роботи: Товарознавча характеристика та експертиза молочних продуктів

 

План дипломної:

 

Ключові слова…………….……………………...………………………………….4
Вступ……………………………………………………...…………………………..5

Розділ 1. Сучасні аспекти захисту права споживачів на якість та
безпеку харчових продуктів…………………………………...……..8
1.1. Концепції формування якості та безпеки харчових
продуктів…………………………………………………………..…….8
1.2. Аналіз сучасного законодавства щодо регулювання обігу
продуктів, збагачених біологічно активними добавками…………..19
1.3. Формування критичних контрольних точок аналізу небезпечного фактора при виробництві йодованих молочних напоїв………….…25

Розділ 2. Товарознавча характеристика та експертиза молочних
продуктів для упередження захворювань щитовидної залози
у дітей шкільного віку……………………………………………….35
2.1. Захворювання викликані дефіцитом йоду…………………………...35
2.2. Характеристика об'єктів дослідження та методи їх
дослідження……………………………………………………………40
2.3. Принципи організації та результати проведення
порівняльних випробувань як один із способів отримання інформації про товар………………………………………..…………54
2.4. Споживні властивості молочних продуктів збагачених
йодованим білком…………………………………………………..…61
2.5. Рекомендації споживачам для свідомого вибору йодованої
молочної продукції……………………………………………………64

Розділ 3. Забезпечення захисту прав споживачів при реалізації
йодованих молочних напоїв……………………………………...…67
3.1. Особливості інспектування молочних напоїв……………………….67
3.2. Рекомендації для контролюючих органів щодо покращення
схеми проведення експертизи якості молочних напоїв………….…73
Висновки та пропозиції…………………………...………………………………77
Список використаної літератури……………………………………..…………81
Додатки