DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 13204

 

Тема дипломної роботи: Звіт з практики (ресторан "Веста")

 

План дипломної:

 


Вступ............................................................................................................. 3

1. Загальна характеристика ресторану "Веста".................................... 5

2. Маркетингові дослідження
2.1. Вивчення попиту та можливостей ринку......................................... 10
2.2. Визначення основних факторів навколишнього середовища....... 18
2.3. План і стратегія маркетингу............................................................. . 22

3. Аналіз організації виробництва і обслуговування у ресторані "Веста"
3.1. Аналіз організації обслуговування споживачів на підприємстві.... 24
3.2. Аналіз організації процесу обслуговування.................................... 26
3.3. Аналіз використання виробничої потужності підприємства........... 29

4. Аналіз завантаженості працівників у різних структурних підрозділах підприємства........................................................................ 34

5. Аналіз продовольчого і матеріально-технічного забезпечення
ресторану
5.1. Характеристика матеріально-технічної бази підприємства........... 37
5.2. Планування матеріально-технічного забезпечення........................42
5.3. Організація постачання підприємства товарами............................ 45
5.4. Організація перевезення вантажів, використання тари................. 47
5.5. Природна втрата товарів.................................................................. 50

6. Аналіз економічних показників ресторану "Веста"
6.1. Складові частини товарообороту..................................................... 51
6.2. Розрахунок індексу цін...................................................................... 56
6.3. Аналіз валового прибутку..................................................................57
6.4. Аналіз витрат виробництва і обігу....................................................58
6.5. Прибуток підприємства..................................................................... 60
6.6. Аналіз показників по праці................................................................ 62
6.7. Аналіз використання основних фондів............................................ 64
6.8. Аналіз ефективності використання товарних ресурсів...................66

7. Порядок встановлення цін на продукцію і послуги ресторану.....68

8. Пропозиції і обгрунтування заходів щодо вдосконалення організаційно-економічної діяльності ресторану "Веста" .................71

Список використаної літератури.............................................................77

Додатки.........................................................................................................79