DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 13307

 

Тема дипломної роботи: Порівняльна характеристика асортименту, якості та конкурентоспроможності печива пісочного різних товаровиробників і організація торгівлі ним за матеріалами ВАТ “Дитячий світ” м. Києва (товарознавство)

 

План дипломної:

 


Вступ 3

Розділ 1. Аналітичний огляд літератури 5
1.1. Сучасний стан ринку кондитерських виробів в Україні 5
1.2. Класифікація та характеристика асортименту борошняних кондитерських виробів 11
1.3. Технологія виробництва печива 16
1.4. Нові види пакувальних матеріалів для печива, та їх вплив на зберігання 18
1.5. Вимоги до якості печива, транспортування та умови і терміни зберігання 23

Розділ 2. Експериментальна частина 28
Порівняльна характеристика асортименту і якості та конкурентоспроможності пісочного печива, яке реалізується ВАТ "Дитячий світ" 28
2.1. Організація, об'єкти та методи дослідження 28
2.2. Дослідження асортименту печива пісочного в ВАТ "Дитячий світ" 36
2.3. Результати дослідження якості досліджуваних зразків печива пісочного 40
2.4. Розрахунок відносної конкурентоспроможності досліджуваних зразків печива пісочного 49

Розділ 3. Організація торгівлі печивом в магазині 57
3.1. Формування господарських зв'язків з постачальниками печива 57
3.2. Технологія доставки, зберігання та продажу печива в магазині 64
3.3. Вивчення попиту та формування асортименту в магазині 73
3.4. Оцінка ефективності комерційних угод 80

Висновки і пропозиції 88

Список використаних джерел 91

Додатки 93