DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 13395

 

Тема дипломної роботи: Управління комерційною діяльністю ресторану "Казбек"

 

План дипломної:

 

Вступ 7
Розділ 1. Теоретичні засади управління комерційною
діяльністю закладу в ринкових умовах 9
1.1. Сутність, задачі та функції управління комерційною
діяльністю закладу 9
1.2. Особливості управління комерційною діяльністю закладу
ресторанного господарства 23
1.3. Підходи до оцінки ефективності діяльності закладів
ресторанного господарства 32
Розділ 2. Аналіз стану управління комерційною діяльністю
ресторану "Казбек", м. Київ 43
2.1. Аналіз діючої організаційної структури управління ресторану
та його структурних підрозділів 43
2.2. Аналіз фінансово-комерційної діяльності ресторану "Казбек" 49
2.3. Аналіз процесу прийняття та реалізації управлінських
рішень в комерційній діяльності 59
Розділ 3. Розробка стратегії підвищення ефективності управління комерційною діяльністю ресторану "Казбек", м. Київ 75
3.1. Раціоналізація організаційної структури управління
ресторану "Казбек" 75
3.2. Удосконалення системи методів управління комерційною
діяльністю ресторану "Казбек" 81
3.3. Удосконалення організаційної системи і оплати праці
працівників ресторану "Казбек" 96
3.4. Оцінка ефективності запропонованих заходів 104
Висновки та пропозиції 107
Список використаної літератури 111
Додатки 115
Додаток 2 118