DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 13477

 

Тема дипломної роботи: Проведення сертифікаційних іспитів і випробувань харчової продукції у державній системі сертифікації УКРСЕПРО та системі санітарно-епідеміологічного контролю

 

План дипломної:

 

Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні основи сертифікації в системі
громадського харчування 5
1.1. Значення сертифікації продуктів харчування 5
1.2. Міжнародний досвід у галузі сертифікації продукції харчування 7
1.3. Особливості державної системи сертифікації УкрСЕПРО 12
1.4. Організація та етапи проведення сертифікації
харчової продукції у системі УкрСЕПРО 17
1.5. Розвиток системи сертифікації в Україні 27
Розділ 2. Санітарно-епідеміологічні сертифікаційні
іспити харчової продукції 34
2.1. Основні поняття санітарно-епідеміологічних
сертифікаційних іспитів харчової продукції 34
2.2. Структура органів санітарно-епідеміологічних служб 41
2.3. Епідеміологічна експертиза харчової продукції: мета і завдання 43
Розділ 3. Практика проведення сертифікаційних іспитів та випробувань харчової продукції 47
3.1. Експертиза якості горілчаних виробів 47
3.2. Особливості експертизи маргаринів 61
Висновки і пропозиції 68
Список використаних джерел 72