DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 13621

 

Тема дипломної роботи: Обгрунтування проекту підвищення якості та конкурентоздатності продукції

 

План дипломної:

Вступ 3
Розділ 1. Теоретико-методологічні засади управління якістю продукції на підприємстві 6
1.1. Основні поняття і категорії управління якістю. Фактори, що впливають на якість товару 6
1.2. Теоретичні основи оцінки рівня якості продукції 14
1.3. Характеристика вітчизняного і зарубіжного досвіду управління якістю продукції 24
1.4. Забезпечення конкурентоспроможності продукції і шляхи її підвищення 28
Розділ 2. Аналітична оцінка сучасного стану якості та конкурентоспроможності продукції ТОВ "Елегант Плюс" 35
2.1. Моніторинг основних техніко-економічних показників діяльності та діагностика фінансового стану досліджуваного підприємства 35
2.2. Дослідження вітчизняного ринку аналогічної продукції та його тенденції 49
2.3. Аналіз сильних та слабких сторін продукції ТОВ "Елегант Плюс" 58
Розділ 3. Економічне обґрунтування заходів по удосконаленню планування підвищення якості продукції та її конкурентоспроможності 64
3.1. Оцінка заходів по підвищенню якості продукції, що застосовуються на підприємстві 64
3.2. Визначення резервів в сфері планування підвищення якості та конкурентноздатності продукції підприємства 70
3.3. Обґрунтування заходів по удосконаленню системи підвищення якості та конкурентноздатності продукції на підприємстві 73
Висновки 88
Список використаних джерел 91
Додатки 94
Додаток Д 102