DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 14122

 

Тема дипломної роботи: Вдосконалення орагнізаційної структури управління готельного комплексу "Україна", м. Київ

 

План дипломної:

Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні аспекти формування організаційної структури управління готельного підприємства 6
1.1. Поняття та принципи побудови організаційних структур управління 6
1.2. Типи організаційних структур управління сучасними підприємствами 15
1.3. Особливості формування організаційної структури управління в готельному господарстві 23
Розділ 2. Дослідження організаційної структури управління ДП "Готель "Україна" 34
2.1. Характеристика організаційно-виробничого потенціалу ДП "Готель "Україна" 34
2.2. Аналіз діючої організаційної структури управління ДП "Готель "Україна" 38
2.3. Оцінка ефективності проектування організаційної структури управління ДП "Готель "Україна" з урахуванням впливу факторів зовнішнього середовища 53
Розділ 3. Рекомендації щодо удосконалення організаційної структури управління ДП "Готель "Україна" 64
3.1. Проект вдосконалення організаційної структури управління ДП "Готель "Україна" на основі реструктуризації 64
3.2. Оцінка управлінського механізму впровадження нової організаційної структури управління ДП "Готель "Україна" 87
Висновки та пропозиції 99
Список використаних джерел 101
Додатки 105
Додаток Ж 120