DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 14230

 

Тема дипломної роботи: Інформаційна продукція: характеристика, класифікація, позиціювання

 

План дипломної:

Вступ 3
Розділ 1. Теорія і методологія. Поняття інформаційного продукту 6
1.1. Інформаційні продукти і послуги 6
1.2. Особливості кінцевого продукту інформаційного виробництва 17
1.3. Особливості процесу праці в інформаційному виробництві 20
1.4. Продуктові та технологічні інновації в інформаційній галузі 23
1.5. Визначення стратегічних потреб в інформаційних продуктах і послугах 28
Розділ 2. Характеристика, класифікація, позиціювання інформаційної продукції 33
2.1. Теоретичні аспекти поняття позиціювання 33
2.2. Техніка позиціювання при створенні іміджу як інформаційний продукт 40
2.3. Характеристика фірми "Інтелект-Сервіс" та її інформаційних продуктів 47
2.4. Аналіз процесу комунікації фірми "Інтелект-Сервіс" та її конкурентів 53
Розділ 3. Управлінські засади управління інформацією 60
3.1. Природа інформації та її роль в управлінській діяльності 60
3.2. Комунікація в процесі управління 65
3.3. Обмін інформацією та ефективність комунікацій в менеджменті 67
3.4. Характеристика окремих типів управлінських інформаційних систем 72
3.5. Управління інформаційним продуктом в компанії "Інтелект-Сервіс" 77
Висновки 84
Список використаних джерел 92