DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 14410

 

Тема дипломної роботи: Експертиза якості натуральних рибних консервів та організація їх постачання

 

План дипломної:

Зміст
Вступ 3
1. Формування якості рибних натуральних консервів 5
1.1. Стан виробництва та споживання рибних консервів в Україні 5
1.2. Фактори забезпечення якості та харчової нешкідливості рибних консервів в процесі виробництва 14
1.3. Формування асортименту натуральних рибних консервів 23
1.4. Процеси, які відбуваються в натуральних рибних консервах під час товароруху та їх вплив на формування якості продукції 29
1.5. Види і способи фальсифікації рибних консервів 31
1.6. Шляхи оптимізації асортименту та підвищення якості натуральних рибних консервів 35

2. Експертиза якості натуральних рибних консервів 41
2.1 Об'єкт та методи дослідження 41
2.2 Органолептичні показники якості 44
2.3 Фізико-хімічні показники якості 51
2.4 Розрахунки комплексного показника якості 55
2.5 Прогнозування динаміки якості під час товароруху 60
2.6 Оцінка конкурентноспроможності натуральних рибних консервів на ринку України 61

3. Організація постачання рибних натуральних консервів на ЗАТ ТД "Хрещатик" 68
3.1. Постачальники рибних консервів та організація господарських зв'язків по поставці товару 68
3.2. Аналіз формування товарного забезпечення обороту рибних консервів на ЗАТ ТД "Хрещатик" 77
3.3. Методи постачання рибних консервів та їх ефективність 88
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 97
Список використаних джерел 100