DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 14455

 

Тема дипломної роботи: Проектування доготівельного цеху ресторанного закладу

 

План дипломної:

Вступ 3
Розділ І. Техніко-економічне обґрунтування проекту 6
1.1. Характеристика ринку ресторанного господарства обраного району 6
1.2. Визначення необхідної кількості місць у закладах ресторанного господарства обраного району 7
1.3. Визначення дислокації закладів ресторанного господарства обраного району, режиму їх роботи, типу, та реальної кількості місць у мережі ресторанного господарства 12
1.4. Визначення контингенту потенційних споживачів проектуємого закладу 16
1.5. Обґрунтування режиму роботи та форм обслуговування в закладі 22
1.6. Схеми комунікаційного забезпечення ресторанного закладу, що проектується 25
Розділ 2. Технологічний розділ 28
2.1. Виробнича програма підприємства: 28
- Визначення кількості споживачів за день 28
- Визначення кількості і асортиментного складу продукції 31
- Розрахункове меню 33
- Визначення денної кількості сировини 41
- Загальна структурно-технологічна схема підприємства 49
2.2. Розрахунок виробничих цехів підприємства: 53
- Виробнича програма цехів 53
- Підбір та розрахунок устаткування цехів та визначення їх площі 60
- Визначення складу приміщень підприємства і їх площі на основі СНІП 63
- Визначення загальної площі будівлі та визначення її поверховості 66
Розділ 3. Графічна частина 72
3.1. Об'ємно-планувальне рішення підприємства (М 1:100) 72
3.2. Схема комунікаційного забезпечення устаткування в одному з розрахованих цехів (М 1:50) 73
Висновки 74
Список використаних джерел 76