DIPLOM.PP.UA - Готові дипломні роботи недорого  
DIPLOM.PP.UA: Готові дипломні роботи за найкращими цінами.
 
  Про наші готові дипломні роботи Головна     Каталог готових дипломних робіт Каталог дипломних робіт     Вартість готових дипломних робіт Вартість наших дипломних робіт     Замовлення дипломної та наші контактні дані Замовлення і контакти   

Контактний телефон Наші телефони

 
Каталог готових дипломних робіт  Каталог готових дипломних робіт

 

   Каталог готових дипломних робіт Сторінка 1 (початок)

 

   Список готових дипломних робіт Сторінка 2 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 3 (продовження)

 

   Перелік готових дипломних робіт Сторінка 4 (закінчення)

 

  

 

 

 

Каталог готових дипломних робіт  Плани готових дипломних робіт

 

Номер готової дипломної роботи: 14753

 

Тема дипломної роботи: Формування механізму забезпечення прибутковості підприємства хлібопекарської промисловості України (на прикладі ДП АТ Київхліб, хлібокомбінат №12)

 

План дипломної:

Зміст
Вступ 7
Розділ 1. Теоретико-методологічні засади формування механізму забезпечення прибутковості підприємства 10
1.1. Сутність прибутку та його види 10
1.2. Особливості формування механізму забезпечення прибутковості підприємства в ринкових умовах господарювання 14
1.3. Методика оцінки та аналізу прибутковості підприємства 19
1.4. Підходи до управління прибутком на підприємстві 26
Висновок до розділу 1 36
Розділ 2. Аналіз господарської діяльності ДП АТ "Київхліб" хлібокомбінат № 12 38
2.1. Історія створення та організаційна структура підприємства 38
2.2. Аналіз асортиментної структури підприємства 42
2.3. Аналіз техніко-економічних показників діяльності підприємства 44
2.4. Аналіз фінансового стану підприємства 50
2.5. Охорона праці підприємства 65
Висновок до розділу 2 69
Розділ 3. Аналіз механізму забезпечення прибутковості підприємства 71
3.1. Аналіз прибутковості підприємств галузі 71
3.2. Аналіз доходу та прибутку підприємства за 2004-2005 рр. 81
3.3. Аналіз ефективності використання ресурсів підприємства 88
3.4. Аналіз складових, які впливають на формування прибутку підприємства 94
Висновок до розділу 3 99
Розділ 4. Пропозиції щодо вдосконалення механізму забезпечення прибутковості ДП АТ "Київхліб" хлібокомбінат № 12 100
4.1. Напрямки підвищення прибутковості діяльності 100
4.2. Розрахунок точки беззбитковості підприємства за окремими асортиментними групами 116
4.3. Визначення резервів зростання прибутковості діяльності ДП АТ "Київхліб" хлібокомбінат № 12 118
Висновок до розділу 4 122
Висновки та рекомендації 124
Список використаних джерел 130
Додатки 140
A177