Плани готових дипломних робіт
Номер готової дипломної роботи: 10532
Тема дипломної роботи: Формування інноваційної стратегії ресторану
„Диканька” (ТОВ „Рейнбо плюс”)
План дипломної:
Вступ
3
Розділ 1. Теоретичні основи управління стратегічним розвитком підприємства
ресторанного господарства 6
1.1. Стратегічна діагностика ресторанного господарства в Україні
6
1.2. Дослідження ринку послуг ресторанів та факторів формування
їх стратегії 13
1.3 Розробка інноваційних стратегій підприємств ресторанного господарства
й оцінка їх ефективності 20
Розділ 2. Аналіз діяльності ресторану "Диканька" 33
2.1. Характеристика бізнес-середовища та господарського механізму
ресторану 33
2.2. Дослідження процесів формування та реалізації стратегії діяльності
ресторану у форматі інноваційних змін 42
2.3. Аналіз впливу факторів на інноваційну стратегію ресторану 54
Розділ 3. Напрями формування іноваційної стратегії ресторану 58
3.1. Шляхи впровадження продуктових інновацій в ресторанному бізнесі
58
3.2. Використання інноваційних методів управління рестораном на
основі інформаційних технологій 79
3.3. Економічна ефективність запропонованих заходів 91
Висновки 93
Список використаних джерел 97
|