Плани готових дипломних робіт
Номер готової дипломної роботи: 13204
Тема дипломної роботи: Звіт з практики (ресторан "Веста")
План дипломної:
Вступ.............................................................................................................
3
1. Загальна характеристика ресторану "Веста"....................................
5
2. Маркетингові дослідження
2.1. Вивчення попиту та можливостей ринку.........................................
10
2.2. Визначення основних факторів навколишнього середовища.......
18
2.3. План і стратегія маркетингу.............................................................
. 22
3. Аналіз організації виробництва і обслуговування у ресторані
"Веста"
3.1. Аналіз організації обслуговування споживачів на підприємстві....
24
3.2. Аналіз організації процесу обслуговування....................................
26
3.3. Аналіз використання виробничої потужності підприємства...........
29
4. Аналіз завантаженості працівників у різних структурних підрозділах
підприємства........................................................................
34
5. Аналіз продовольчого і матеріально-технічного забезпечення
ресторану
5.1. Характеристика матеріально-технічної бази підприємства...........
37
5.2. Планування матеріально-технічного забезпечення........................42
5.3. Організація постачання підприємства товарами............................
45
5.4. Організація перевезення вантажів, використання тари.................
47
5.5. Природна втрата товарів..................................................................
50
6. Аналіз економічних показників ресторану "Веста"
6.1. Складові частини товарообороту.....................................................
51
6.2. Розрахунок індексу цін......................................................................
56
6.3. Аналіз валового прибутку..................................................................57
6.4. Аналіз витрат виробництва і обігу....................................................58
6.5. Прибуток підприємства.....................................................................
60
6.6. Аналіз показників по праці................................................................
62
6.7. Аналіз використання основних фондів............................................
64
6.8. Аналіз ефективності використання товарних ресурсів...................66
7. Порядок встановлення цін на продукцію і послуги ресторану.....68
8. Пропозиції і обгрунтування заходів щодо вдосконалення організаційно-економічної
діяльності ресторану "Веста" .................71
Список використаної літератури.............................................................77
Додатки.........................................................................................................79
|