Плани готових дипломних робіт
Номер готової дипломної роботи: 13323
Тема дипломної роботи: Стратегії підвищення ефективності управління
господарською та маркетинговою діяльністю ресторану “Дніпро”
План дипломної:
Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні основи діяльності підприємств
ресторанного бізнесу 6
1.1. Особливості управління господарською діяльністю
підприємства у сфері ресторанного бізнесу 6
1.2. Поняття та сутність маркетингових досліджень у
ресторанних послугах 17
Розділ 2. Дослідження стану управління господарською та маркетинговою
діяльністю ресторану "Дніпро" м. Києва 30
2.1. Аналіз ринку ресторанних послуг міста Києва 30
2.2. Аналіз господарської та маркетингової діяльності
ресторану "Дніпро" 42
2.3. Аналіз якості послуг ресторану "Дніпро" 66
Розділ 3. Стратегії підвищення ефективності управління господарською
та маркетинговою діяльністю ресторану "Дніпро" 73
3.1. Раціоналізація структури управління ресторану 73
3.2. Удосконалення якості послуг та розширення асортименту ресторану
79
Висновки та пропозиції 97
Список використаних джерел 102
Додатки 106
Додаток 10 121
|