Плани готових дипломних робіт
Номер готової дипломної роботи: 13825
Тема дипломної роботи: Підвищення конкурентноздатності оптово-роздрібного
підприємства на внутрішньому ринку продовольчих товарів
План дипломної:
Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні засади конкурентноздатності торговельних підприємств
6
1.1. Сутність конкурентноздатності торговельного підприємства на
ринку продовольчих товарів 6
1.2. Форми і методи визначення конкурентноздатності на ринку продовольчих
товарів 11
1.3. Критерії ефективності управління конкурентноздатністю торговельних
підприємств на ринку продовольчих товарів 16
Розділ 2. Аналіз конкурентноздатності ТОВ "Стелларт" 22
2.1. Аналіз внутрішнього ринку продовольчих товарів 22
2.2. Оцінювання конкурентноздатності ТОВ "Стелларт" на
ринку продовольчих товарів 31
2.3. Дослідження факторів конкурентноздатності ТОВ "Стелларт"
на ринку продовольчих товарів 37
Розділ 3. Шляхи підвищення конкурентноздатності ТОВ "Стелларт"
48
3.1. Стратегія структурно-функціонального вдосконалення системи
управління ТОВ "Стелларт" 48
3.2. Матеріально-технічне та кадрове забезпечення заходів із підвищення
конкурентноздатності ТОВ "Стелларт" 56
3.3. Ефективність заходів із підвищення конкурентноздатності підприємства
73
Висновки та пропозиції 80
Список використаних джерел 84
Додатки 88
Д96
|