Плани готових дипломних робіт
Номер готової дипломної роботи: 14166
Тема дипломної роботи: Конкурентноспроможність потенціалу підприємства
і стратегія її забезпечення
План дипломної:
Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні засади конкурентоспроможності торговельних
підприємств 6
1.1. Сутність конкурентоспроможності торговельного підприємства
на ринку продовольчих товарів 6
1.2. Форми і методи визначення конкурентоспроможності на ринку продовольчих
товарів 11
1.3. Критерії ефективності управління конкурентноздатністю торговельних
підприємств на ринку продовольчих товарів 16
Розділ 2. Аналіз конкурентоспроможності потенціалу ТОВ "Аіс"
23
2.1. Аналіз внутрішнього ринку продовольчих товарів 23
2.2. Оцінювання конкурентоспроможності потенціалу ТОВ "Аіс"
на ринку продовольчих товарів 32
2.3. Дослідження факторів конкурентоспроможності потенціалу ТОВ
"Аіс" на ринку продовольчих товарів 45
Розділ 3. Шляхи підвищення конкурентоспроможності потенціалу ТОВ
"Аіс" 55
3.1. Стратегія структурно-функціонального вдосконалення системи
управління ТОВ "Аіс" 55
3.2. Матеріально-технічне та кадрове забезпечення заходів із підвищення
конкурентоспроможності потенціалу ТОВ "Аіс" 63
3.3. Ефективність заходів із підвищення конкурентоспроможності підприємства
80
Висновки та пропозиції 88
Список використаних джерел 92
Додатки 96
Д105
|