Плани готових дипломних робіт
Номер готової дипломної роботи: 14455
Тема дипломної роботи: Проектування доготівельного цеху ресторанного
закладу
План дипломної:
Вступ 3
Розділ І. Техніко-економічне обґрунтування проекту 6
1.1. Характеристика ринку ресторанного господарства обраного району
6
1.2. Визначення необхідної кількості місць у закладах ресторанного
господарства обраного району 7
1.3. Визначення дислокації закладів ресторанного господарства обраного
району, режиму їх роботи, типу, та реальної кількості місць у мережі
ресторанного господарства 12
1.4. Визначення контингенту потенційних споживачів проектуємого
закладу 16
1.5. Обґрунтування режиму роботи та форм обслуговування в закладі
22
1.6. Схеми комунікаційного забезпечення ресторанного закладу, що
проектується 25
Розділ 2. Технологічний розділ 28
2.1. Виробнича програма підприємства: 28
- Визначення кількості споживачів за день 28
- Визначення кількості і асортиментного складу продукції 31
- Розрахункове меню 33
- Визначення денної кількості сировини 41
- Загальна структурно-технологічна схема підприємства 49
2.2. Розрахунок виробничих цехів підприємства: 53
- Виробнича програма цехів 53
- Підбір та розрахунок устаткування цехів та визначення їх площі
60
- Визначення складу приміщень підприємства і їх площі на основі
СНІП 63
- Визначення загальної площі будівлі та визначення її поверховості
66
Розділ 3. Графічна частина 72
3.1. Об'ємно-планувальне рішення підприємства (М 1:100) 72
3.2. Схема комунікаційного забезпечення устаткування в одному з
розрахованих цехів (М 1:50) 73
Висновки 74
Список використаних джерел 76
|